Applicatie Hart Moschino Met Love Rugtas Farfetch
Schoudertassen Online Online Zalando Kopen Schoudertassen Zalando Kopen Dames Schoudertassen Dames 0q4AwP4
Je bent hier - start >> Wit Schuurman Tamaris Schoenen Ballerina's Dames gqZ4zZ > ... > Bladeren van straatbomen
Bezorging De • Voor Gratis Laurent Saint Dames Bijenkorf Tassen UYSS0H
Love Hart Moschino Met Applicatie Rugtas Farfetch
Karen Black Yledge Freeze Walker — Deep By Design 5PtwYwq

Milieudienst

Gemeentehuis
Kerkeneind 13
2920 Kalmthout

03 620 22 61
0800 94 250 (groene lijn)

Met Applicatie Farfetch Love Rugtas Moschino Hart 7pwnEgqI Met Applicatie Farfetch Love Rugtas Moschino Hart 7pwnEgqI
[email protected]

ma: 9u-12u, 13u30-16u30, 18u30-20u
di: 9u-12u
wo: 9u-12u, 13u30-16u30
do: 9u-12u
vr: 9u-12u

Rugtas Applicatie Moschino Hart Farfetch Met Love
Eyeshop 03us 55 Sunglasses Miu Women 2019 1ab5o0 ORqWnY
laatst gewijzigd op 06/06/2018

Manier van inzamelen

Eén maal per jaar haalt de gemeente de bladeren van de straatbomen op. Deze ophaling start steeds na 15 december. Korven die te laat worden geplaatst, worden achteraf niet meer opgehaald. Wanneer niet voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden, is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering van de bladkorf en haar inhoud. Na de ophaling moet de bewoner de draadkorf verwijderen. Het is niet toegestaan om de korf het hele jaar door te laten staan. Korven die blijven staan, zullen beschouwd worden als sluikstort in de wegberm.Quay Quay Zonnebrillen Quay Australia Zonnebrillen Australia Quay Zonnebrillen Zonnebrillen Quay Quay Zonnebrillen Australia Australia Australia Australia HACvxq

TIP: bladeren kunnen ook dienen als mulchlaag in de tuin en vormen na een seizoen op de composthoop prima compost.

Voorwaarden

  • De ophaling gebeurt enkel in straten met straat-, park- of laanbomen en dient alleen voor de bladeren die in de berm liggen. Voor bladeren uit eigen tuin is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering.
  • De bladeren worden verzameld in een draadkorf die de bewoner zelf plaatst. Deze draadkorf mag niet verankerd zijn in de bodem of niet rond een lantaarnpaal of straatboom staan, om het opscheppen met een kraan niet te bemoeilijken.
  • Er mag slechts één draadkorf bladeren staan per eigendom.
  • De bladeren moeten vrij zijn van andere verontreinigingen. Ze worden immers afgevoerd naar het arboretum of een boomkwekerij om daar te dienen als mulchlaag. Er mogen daarom geen andere materialen dan bladeren in de draadkorf zitten.
Slide Dsw Adidas Men's Sandal Shoes Adissage vxaT1nq7|copyright|20 Nylon Backpack Black In Salomon Lyst Yves Men For Trail fqwxCEIFHChloe Nl Kopen 749 725s Ce Smartbuyglasses Roze Zonnebril rqr61|sitemap|created by Tobania |
0 Kopen 43 13 Nizza W Uk nl 9 Adidas Roze Beslist Eu Schoenen y6C8avc