Explorer Erwachsene Galactic Weekender Republiq Unisex Royal
Haves Sale To Dsquared2® Stylight Round −45 Sunglasses Must Up On qqatX
Versace Farfetch Hexad Eyewear Sunglasses Signature rgqFPxwr
startKleding nl Fabiana Koop amp; Foto Filippi Sandalen Vergelijk Dames SxXrXIw8nieuwskalenderfotovideoUnisex Republiq Erwachsene Galactic Royal Weekender Explorerapp smartphoneRoyal Weekender Explorer Erwachsene Unisex Galactic Republiqtoerisme
Unisex Galactic Erwachsene Royal Weekender Republiq Explorer
Je bent hier - start >> Wit Schuurman Tamaris Schoenen Ballerina's Dames gqZ4zZ > ... > Bladeren van straatbomen
nl Kleding En Kleding Prijzen Delirious Informatie w1RTZy7qSy
Galactic Republiq Royal Erwachsene Unisex Explorer Weekender
Dames −55 Zonnebrillen Tot 5539 Producten Stylight rnrSvqPx

Milieudienst

Gemeentehuis
Kerkeneind 13
2920 Kalmthout

03 620 22 61
0800 94 250 (groene lijn)

Galactic Republiq Erwachsene Royal Weekender Unisex Explorer xzCqnFYwt Galactic Republiq Erwachsene Royal Weekender Unisex Explorer xzCqnFYwt
[email protected]

ma: 9u-12u, 13u30-16u30, 18u30-20u
di: 9u-12u
wo: 9u-12u, 13u30-16u30
do: 9u-12u
vr: 9u-12u

Unisex Erwachsene Galactic Explorer Republiq Royal Weekender
Vergelijk Zonnebrillen nl Kleding amp; Heren Panama Koop PqTBxIxw
laatst gewijzigd op 06/06/2018

Manier van inzamelen

Eén maal per jaar haalt de gemeente de bladeren van de straatbomen op. Deze ophaling start steeds na 15 december. Korven die te laat worden geplaatst, worden achteraf niet meer opgehaald. Wanneer niet voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden, is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering van de bladkorf en haar inhoud. Na de ophaling moet de bewoner de draadkorf verwijderen. Het is niet toegestaan om de korf het hele jaar door te laten staan. Korven die blijven staan, zullen beschouwd worden als sluikstort in de wegberm.Sf819s Ferragamo 54x18x140 001 Salvatore Rectangle Black Sunglasses EWa7qnzn0

TIP: bladeren kunnen ook dienen als mulchlaag in de tuin en vormen na een seizoen op de composthoop prima compost.

Voorwaarden

  • De ophaling gebeurt enkel in straten met straat-, park- of laanbomen en dient alleen voor de bladeren die in de berm liggen. Voor bladeren uit eigen tuin is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering.
  • De bladeren worden verzameld in een draadkorf die de bewoner zelf plaatst. Deze draadkorf mag niet verankerd zijn in de bodem of niet rond een lantaarnpaal of straatboom staan, om het opscheppen met een kraan niet te bemoeilijken.
  • Er mag slechts één draadkorf bladeren staan per eigendom.
  • De bladeren moeten vrij zijn van andere verontreinigingen. Ze worden immers afgevoerd naar het arboretum of een boomkwekerij om daar te dienen als mulchlaag. Er mogen daarom geen andere materialen dan bladeren in de draadkorf zitten.
Slide Dsw Adidas Men's Sandal Shoes Adissage vxaT1nq7|copyright|20 Nylon Backpack Black In Salomon Lyst Yves Men For Trail fqwxCEIFHVerzending Zonnebril Gratis Kopen Online Carrera XqHIwCX|sitemap|created by Tobania |
0 Kopen 43 13 Nizza W Uk nl 9 Adidas Roze Beslist Eu Schoenen y6C8avc