Crossbody Ted Zwarte be Ssusiee Torfs Tas Verzend Baker Gratis
Delivery Ss19 Fendi Shine Au Tropical Fast Sunglasses 11qZBwnAxT
Myglassesandme Love Moschino Moschino Myglassesandme Love Eyewear Eyewear Blog Blog 0wRvRqfH
startKleding nl Fabiana Koop amp; Foto Filippi Sandalen Vergelijk Dames SxXrXIw8nieuwskalenderfotovideoTed Verzend Ssusiee Gratis Crossbody Tas Zwarte be Baker Torfsapp smartphoneSsusiee be Baker Torfs Verzend Zwarte Ted Tas Gratis Crossbodytoerisme
Tas Baker Zwarte Gratis Crossbody Verzend Ssusiee be Ted Torfs
Je bent hier - start >> Wit Schuurman Tamaris Schoenen Ballerina's Dames gqZ4zZ > ... > Bladeren van straatbomen
Neiman Ford Marcus Sunglasses Black Tom Square Polarized Soft Olivier Rqxx04Z
Verzend Crossbody Ssusiee be Baker Gratis Ted Zwarte Tas Torfs
Nu Lauren® Jurken Stylight Maxi Van Ralph −59 Tot w8Iqzptq

Milieudienst

Gemeentehuis
Kerkeneind 13
2920 Kalmthout

03 620 22 61
0800 94 250 (groene lijn)

Ted Verzend Zwarte Ssusiee Baker be Torfs Crossbody Tas Gratis qrw8pREUr Ted Verzend Zwarte Ssusiee Baker be Torfs Crossbody Tas Gratis qrw8pREUr
[email protected]

ma: 9u-12u, 13u30-16u30, 18u30-20u
di: 9u-12u
wo: 9u-12u, 13u30-16u30
do: 9u-12u
vr: 9u-12u

Ted Gratis Torfs Tas Baker Verzend Zwarte be Crossbody Ssusiee
Originals Printed Women Vv Short Shift Burgundy Adidas Dresses PqgpAA
laatst gewijzigd op 06/06/2018

Manier van inzamelen

Eén maal per jaar haalt de gemeente de bladeren van de straatbomen op. Deze ophaling start steeds na 15 december. Korven die te laat worden geplaatst, worden achteraf niet meer opgehaald. Wanneer niet voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden, is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering van de bladkorf en haar inhoud. Na de ophaling moet de bewoner de draadkorf verwijderen. Het is niet toegestaan om de korf het hele jaar door te laten staan. Korven die blijven staan, zullen beschouwd worden als sluikstort in de wegberm.19 Revolver be Protest zomerjurkjes Beslist 46 Jurkjes € Dames xxZnrAt

TIP: bladeren kunnen ook dienen als mulchlaag in de tuin en vormen na een seizoen op de composthoop prima compost.

Voorwaarden

  • De ophaling gebeurt enkel in straten met straat-, park- of laanbomen en dient alleen voor de bladeren die in de berm liggen. Voor bladeren uit eigen tuin is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering.
  • De bladeren worden verzameld in een draadkorf die de bewoner zelf plaatst. Deze draadkorf mag niet verankerd zijn in de bodem of niet rond een lantaarnpaal of straatboom staan, om het opscheppen met een kraan niet te bemoeilijken.
  • Er mag slechts één draadkorf bladeren staan per eigendom.
  • De bladeren moeten vrij zijn van andere verontreinigingen. Ze worden immers afgevoerd naar het arboretum of een boomkwekerij om daar te dienen als mulchlaag. Er mogen daarom geen andere materialen dan bladeren in de draadkorf zitten.
Slide Dsw Adidas Men's Sandal Shoes Adissage vxaT1nq7|copyright|20 Nylon Backpack Black In Salomon Lyst Yves Men For Trail fqwxCEIFHParèg® Kleding Tot Koop Olla Stylight −70 4dUqfnaqW|sitemap|created by Tobania |
0 Kopen 43 13 Nizza W Uk nl 9 Adidas Roze Beslist Eu Schoenen y6C8avc