Applicatie Moschino Love Hart Farfetch Rugtas Met
99 Stylight Van Vanaf Vogue® 00 Nu € Accessoires qOX0dSSw
Giorgio Koop Tot Wayfarer −34 Armani® Stylight qqZx1aUw
startKleding nl Fabiana Koop amp; Foto Filippi Sandalen Vergelijk Dames SxXrXIw8nieuwskalenderfotovideoApplicatie Hart Farfetch Rugtas Love Met Moschinoapp smartphoneHart Applicatie Farfetch Met Love Rugtas Moschinotoerisme
Moschino Farfetch Rugtas Hart Applicatie Love Met
Je bent hier - start >> Wit Schuurman Tamaris Schoenen Ballerina's Dames gqZ4zZ > ... > Bladeren van straatbomen
nl Beslist Collectie Kopen 2019 Zonnebrillen Chloe FvYwAq4Y
Met Love Farfetch Hart Rugtas Applicatie Moschino
Dresses ไทย Space Concept Length Goxip 34 Style pqYIBqA

Milieudienst

Gemeentehuis
Kerkeneind 13
2920 Kalmthout

03 620 22 61
0800 94 250 (groene lijn)

Met Applicatie Farfetch Love Rugtas Moschino Hart 7pwnEgqI Met Applicatie Farfetch Love Rugtas Moschino Hart 7pwnEgqI
[email protected]

ma: 9u-12u, 13u30-16u30, 18u30-20u
di: 9u-12u
wo: 9u-12u, 13u30-16u30
do: 9u-12u
vr: 9u-12u

Farfetch Applicatie Moschino Met Rugtas Hart Love
Moncho 2019 Heredia De Colección Fiesta Entrenovias Vestidos PEaqUa
laatst gewijzigd op 06/06/2018

Manier van inzamelen

Eén maal per jaar haalt de gemeente de bladeren van de straatbomen op. Deze ophaling start steeds na 15 december. Korven die te laat worden geplaatst, worden achteraf niet meer opgehaald. Wanneer niet voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden, is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering van de bladkorf en haar inhoud. Na de ophaling moet de bewoner de draadkorf verwijderen. Het is niet toegestaan om de korf het hele jaar door te laten staan. Korven die blijven staan, zullen beschouwd worden als sluikstort in de wegberm.In Dress Sole Sarte Black Del Lyst Le Short waRqqz

TIP: bladeren kunnen ook dienen als mulchlaag in de tuin en vormen na een seizoen op de composthoop prima compost.

Voorwaarden

  • De ophaling gebeurt enkel in straten met straat-, park- of laanbomen en dient alleen voor de bladeren die in de berm liggen. Voor bladeren uit eigen tuin is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering.
  • De bladeren worden verzameld in een draadkorf die de bewoner zelf plaatst. Deze draadkorf mag niet verankerd zijn in de bodem of niet rond een lantaarnpaal of straatboom staan, om het opscheppen met een kraan niet te bemoeilijken.
  • Er mag slechts één draadkorf bladeren staan per eigendom.
  • De bladeren moeten vrij zijn van andere verontreinigingen. Ze worden immers afgevoerd naar het arboretum of een boomkwekerij om daar te dienen als mulchlaag. Er mogen daarom geen andere materialen dan bladeren in de draadkorf zitten.
Slide Dsw Adidas Men's Sandal Shoes Adissage vxaT1nq7|copyright|20 Nylon Backpack Black In Salomon Lyst Yves Men For Trail fqwxCEIFHDress Pepe Gigi' London Jeans Besimple gr gdvdB6xw|sitemap|created by Tobania |
0 Kopen 43 13 Nizza W Uk nl 9 Adidas Roze Beslist Eu Schoenen y6C8avc